26 July, 2017

Kek Daim Viral !

um, hey there, Assalamualaikum and good evening fella(s) ! So, this has been quite a while (a 'while'?) since my last post. I know.. I know.. I keep promising to always update but eventually yeahh... things coming by, and I am already in my final year degree. 

So, by far, going back to study-town after Eid was like heyy, come on, it's cuti raya kot, but 'our little babyFYP' need more attention, so I guess coming back to Tranung working in sampling and proposal, thinking, just 'one more year to sacrifice' but it doesn't matter bcs I should tell you guys about something, so I just drop to this dusty diary of mine, to update (kinda promote) ......

Tadaaa... !!

Presenting the BEST IN THE TOWN "DAIM CHOCOLATE CAKE" !!

Comes with the best chocolate flavor (of course manis hehe), but compared to less sweet one is the Toblerone Cake. (What?! You even have toblerone cake)
Yeah, you heard it right. Jemput menikmati gambar di bawah, kalau ada yang berkenan ditekak, terus pm owner lelaju ! Sebab selalu habis 😭

 But takyah risau dah, sebab owner dah buka pre order. So, takdak chance untuk tak sempat grab. Hewhew kau tunggu dalam tak sampai seminggu jek sebab stock refresh every week kot ! Gila lah
Banyak flavor ha apa lagi nak? hik3
Cake pun ada banyak variety, Toblerone Cake dgn Daim cake paling cepat habis, Cadbury pun sama, Mars, Twix cheesecake, Sara Lee.. banyakkan? nak tengok lagi? pi usha Instagram @daimchococake ! 

Harga? Disebabkan cake sekalian di import dari negara yang berbeza untuk certain cake, plus it is VERY RARE, so estimation harga dalam range RM60-65. Mahal? Taklah, boleh la tu gaji sebulan sekali afford lanje2 orang tersayang. hewhew (p/s: aku rasa cake ni buat hantaran pun idea rare, first sebab partner kau confirm meleleh air mata dapat cake cenggini, bertambah la kasih sayang beliau terhadap kau *lagi2 perempuan* huhu)

Cadbury pun hadooo 


Cake cake Paling Rare ni takboleh pos. Sebab? Yelah, nanti cair lepastu hancur kau komplen. Kek ni chocolate kan, tahan 4-5 jam je kat luar. hehe, so untuk CAKE SAHAJA, kena COD. Agen kat semenanjung Malaysia semua tempat ada, kau cakap je nak pick up cake dekat mana, pastu agen datang hantar. Horr gitu tapi maaflah orang Sabah Sarawak takdo agen di sana sobs sobs 

Mars ?! Oh no 
Disebabkan cake ni cepat habis sebelum kau nak add owner to contact pun 😂 maka, owner buka PRE ORDER. ha dapat fresh stok gituew. Laku teruk.

Amacam? Terliur ka tu? Hehe 😍


And for more suprise, ada jugak jual Snack Import yang rare dekat Malaysia ni ! Nutella DipNGo, Milo Bar, Daim Snax, Milo Cube, Magnum Stick, cekelat Daim ori pun ada tau. Harga dia taruk memang takcaya ! Sebab aku usha ritu, beli banyak lagi terlalu amat murah. Kalau kau takmau bayo harga postage and stay dekat2 area Flat Pkns, Seksyen 7, boleh SELF COLLECT tau ! 

Ni paling sedap tau ! Tak tipu 



Halal kettueww?
Takda hal ! Sebab memang ada certificate halal untuk setiap produk. Halalan thoiyiban (betul ke eja tu hm) InshaAllah ! 😉


Dah tu, aku taktahu nak ulas apa lagi. Den nak ber-asar. Kalau ada yang terlepas pandang ke nak tanya apa2, komen je. Takpun apa kata pergi tengok sendiri dkt IG? Tak tengok sendiri, taktahu lebih.orang kata, tak kenal maka tak cinta (ewah ewahh)

Kalau dah berkenan sangat, WhatsApp sajalah owner 0124638917 takpun terus jenguk ig beliau @daimchococake okay?

Adios! 
Thank you !

No comments:

Post a Comment