26 March, 2014

Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK For GIVEAWAY!!!

Assalamualaikum

Hyep korang ;) Pernah dengar pasal produk Floral Mask dari Dian Pixy ? Well, produk ni tersangatlah HOT di pasaran sekarang ni tau. 

Giveaway kali ni di'support' sepenuhnya oleh kak Ierah ! And hadiahnya ........ *jeng jeng*

Antara produk dari Dian Pixy !

Woww ! Gila taknak kan ? Dah la produk ni BEST lagi kak Ierah nak bagi secara free ! 
Pemenang akan mendapat produk FLORAL MASK bernilai RM65.00 :)
Alangkah bahagianya sape yang menang ni. Hihi



Actually, iolls dah lama idam-idamkan Floral Mask ni. Unik betullah warna mask ni. Purple ! Hehe, memang aku suka warna ni :) Lagi ada haruman favorite iollss, Lavender ! Wahh, memang tertarik kau memang deboomm lah Floral Mask ni ! Aisehh, makin berkobar-kobar untuk dapatkan Floral Mask ni ....

Tapi, tapi, mak ittew taknak tolong sponsor T_T jangan harap iolls nak guna duit sendiri *nampak sangat kedekut* well, guys, don't jump into conclusion okay. haha, iolls ni jenis cermat sikit spending money *sikit je* , tu sebab suruh mak yang belikan, hehehe  :') 

Floral Mask ni tersangatlah best sebab dia boleh tarik keluar segala benda macam yang terbenam dalam kulit muka. kalau tak explain ni karang mesti ada yg salah paham. huhu, itulah, yang ada masalah blackhead ataupun whitehead tu .... 

Ramai yang dah cuba produk FLORAL MASK ni, termasuklah .........


 Kak Fatin Liyana ! And yeahh, Izzue Islam, Yuyu Zulaikha, Ainan Tasneem pun guna Floral Mask.
Tak diragukan lagi keberkesanan Floral Mask dek kerana dah banyak testimoni yang berjaya ! :D Bila turn aku pulakk nak try tak tahu. Hihi 

Produk Floral Mask sangat sesuai untuk kulit sensitif contohnya macam aku ni ... aku tak boleh pakai sembarangan produk karang naik lah jerawat yang tak dijemput, pastu kulit jadi mengelupas. Eeee, benci gila bila jadi macam ni, rasa taknak keluar rumah pun ada. 

And untuk pengetahuan uolls, Floral Mask diperkaya dengan 7 bahan aktif iaitu Vitamin A,B3,C,E,Q10, Hyaluronic Acid serta Moisture Complex yang sangat berkesan untuk menghapuskan bintik hitam dan membuatkan muka menjadi free-pimple ! Hebatkan ? ;)

Yeahh, awesome habis Floral Mask ni. Jom join giveaway dari kak Ierah.
 Klik Sini untuk join. 

Terima kasih !

17 March, 2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

Assalamualaikum !

Hai uollss. Jom kita join reramai superb giveaway dari AkuGadisHijabista ni ! Berpeluang untuk dapatkan sweater yang comel ! *Yeayy* :')

First of all, giveaway dari si comel ni baru je mula tau. 10 orang terawal akan dapat dua kotak Chocolate Cookies ! Nampaknya coklat ini-lah penyebab utama aku join. Hehe *tipu* ! 






And kalau nak tahu GHijabster Suite ni jual macam-macam jenis pakaian. Sekarang ni kan fesyen korea hot tau ! Kebetulan GHijabster Suite ni ada jual pelbagai Top Korean Style Sweater yang sangatlah comel dan bergaya. Rambang mata jadinya nak pilih mana satu. Huhu 

Serious rugi kalau tak tengok. Lagipun harga dia sangat murah ! Semuanya bawah RM50 ! Haa, kalau beli banyak, boleh dapat diskaun lagi ! So, amacam? Do not missed this great offer !


Comel sangat ! ><
Aku ingat pelakon ni. Ingat muka je. lolz
Dress. Only RM40 !
Jom serbu GHijabster Suite sekarang ! :D

08 March, 2014

1st Giveaway by BondaQalish

Assalamualaikum !

Bismillahirahmanirahim ..

First giveaway dari Bonda Qalish ini akan berakhir pada 30 Mac 2014. Sempat lagi join. Hehe, hadiah untuk 3 pemenang bertuah. Memang bertuah lah sebab hadiahnya habis awesome kot. Jom klik banner ni untuk join ;)


Semoga ada rezeki. Amin :D

01 March, 2014

Giveaway 2014 by Syira Lokman

Assalamualaikum !

First time masuk giveaway dekat blog. Hehe, try je lah. Mana tau kalau-kalau ada rezeki ;)
Giveaway by Syira Lokman
Click to join